Η μαμά ανακάλυψε πως ο μπαμπάς σαν επαγγελματίας μπορεί να αγοράσει κινητό τηλέφωνο με απαλλαγή ΦΠΑ.

Άρχισε λοιπόν να ψάχνει στο intenet για το καινούργιο της τηλέφωνο και ο μπαμπάς πήγε σιγά-σιγά από πίσω να δει ποιο μοντέλο ψάχνει. Ο μπαμπάς έπεσε κάτω ξερός.

Όταν συνήλθε με ετοίμασε και βγήκαμε έξω βόλτα. Μου είπε ότι θα προσπαθήσει να την πείσει να αγοράσει ίδιο με το δικό του γιατί βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και κοστίζει πολύ λιγότερα χρήματα!!!

Δεν καταλαβαίνω όμως πως ξέρει ότι βγάζει καλές φωτογραφίες αφού δεν έχει βγάλει ούτε μία. Πάντα έχει μια φωτογραφική μηχανή μαζί του και το κινητό το θεωρεί περιττό βάρος και το δίνει να το κουβαλάει η μαμά.

Σήμερα όμως το πήρε μαζί του και έκατσε στο παγκάκι να το ρυθμήσει, όπως μου είπε. Μόλις τελείωσε έβγαλε ένα στρογγυλό τζαμάκι και το κράταγε μπροστά από την κάμερα του κινητού κάθε φορά που έβγαζε και μια φωτογραφία.

Αφού με ξελίγωσε για κάνα δυο ώρες, γυρίσαμε σπίτι για να δείξει στη μαμά πόσο καλές φωτογραφίες βγάζει το κινητό του για να αγοράσει ακριβώς το ίδιο. Πριν προλάβει όμως να πει κάτι, η μαμά του είπε πως σε τρεις μέρες θα έρθει το καινούργιο της τηλέφωνο και ο μπαμπάς έπεσε πάλι ξερός κάτω.

Κείμενο: Τάκης Μαρκόπουλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.